I huvudet på en Grand Danois galning

Åsikter, funderingar och tankar från en långtidsarbetslös knäppgök som aldrig slutar drömma om framtiden

Om mig

Välkommen, till en alldeles särskild blogg. Här hittar du inlägg om precis allt möjligt. Ämnen är exempelvis om veganism, katter, teknik men också mycket om min personliga framtid. Jag går in mycket djupt på det mesta jag skriver om och har ofta ett annat perspektiv än de flesta människor. Mitt liv präglas hårt utav diverse…

Välkommen, till en alldeles särskild blogg. Här hittar du inlägg om precis allt möjligt. Ämnen är exempelvis om veganism, katter, teknik men också mycket om min personliga framtid. Jag går in mycket djupt på det mesta jag skriver om och har ofta ett annat perspektiv än de flesta människor. Mitt liv präglas hårt utav diverse sjukdomar såsom Fibromyalgi, IBS och refluxsjukdom. Det hindrar mig dock inte från att ivrigt köra på och stånga mig blodig när det gäller att uppfylla mina drömmar.

Jag är vegan sedan Januari 2021, har en Ragdoll katt som heter Majken och har drömt sen 1997 om att skaffa Grand Danois. Jag är singel, förmodligen för evigt och med flit. Jag bor i Malmö med en kär vän och väntar ivrigt på mitt första jobb som utvecklare, helst frontend webbutveckling då, men så länge jag får koda 8 timmar per dag så är jag nöjd. Jag är också inbiten Apple nörd!

Annons

Ifall du inte vill missa ett inlägg, prenumerera så får du ett i inkorgen när nått nytt hänt!

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: